Boek nu rechtstreeks, nergens goedkoper!
Hotel Brasserie Vroenhof
image

Boek nu rechtstreeks, nergens goedkoper!

Boek nu via onze eigen site en ontvang altijd het meeste voordeel!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijs garantie
Gratis annuleren tot 24 uur vóór aankomst
Direct contact met ons team

7 april 2020 : Update omtrent corona virus

Lieve gasten,

Volgens de laatste berichtgeving mogen wij open blijven met enkele beperkingen. Ontbijt zal persoonlijk op de kamer geserveerd worden en niet in de ontbijtzaal zoals gevonden. Ook verzorgen wij lunchpakketten voor ieder die daar behoefte aan heeft.

Aangezien de maatregelen van nu over enkele uren alweer achterhaald kunnen zijn adviseren wij u om bij twijfel zelfs telefonisch contact met ons op te nemen.

Indien u ons wilt steunen in deze moeilijke tijden kan dat door middel van het aanschaffen van 1 van meerdere cadeaubonnen met extra scherp geprijsde arrangementen van koop simpelweg korting in die altijd geldig is!

Klik hier om uw keuze te maken

Zakelijke mogelijkheden Hotel Vroenhof

Hoe kunnen wij in deze crisis elkaar helpen, zodat iedereen het hoofd boven water houdt?

Wegens alle maatregelen kan ons hotel voor diverse doeleinde gebruikt worden. Hierdoor is het voor ons, en voor onze gasten, gunstig om te verblijven. Wij bieden kamers, professionele keuken en een grote tuin met diverse mogelijkheden voor zorgpersoneel, vergaderingen, overnachtingen of welk arrangement dan ook, tegen zeer gereduceerde prijzen! Voor mee informatie kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens.

Hotel Vroenhof in Houthem-St.Gerlach is een gastvrij hotel en beschikt over 21 kamers. Het hotel is gelegen dicht bij uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht en Aken. Het hotel is voorzien van:

·         kamers met eigen douche, toilet en tv

·         prachtige grote tuin

·          lift

·         gratis parkeren

·         bar

·         fietsenstalling

·         Breng en haal service

·         Ontbijt en lunch (pakket) mogelijk

·         Opslagmogelijkheden

·         Gratis Wi-FI

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, of wilt u graag meer informatie, wij staan u graag te woord!

 Contact: 06 22320838

info@vroenhof.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Vroenhof

Welkom bij de officiële website van Hotel Vroenhof in Houthem-St.Gerlach Valkenburg

Bij Hotel Vroenhof in Houthem-St.Gerlach Valkenburg vindt u dankzij onze gunstige ligging de rust en warmte die het Limburgse heuvelland uitstraalt. Omdat we met passie en plezier werken, zult u zich meer dan welkom voelen.

Fietstochten, wandelingen of paardrijden zijn allemaal binnen handbereik in dit mooie stukje heuvelland. Heeft u behoefte aan de leukste winkelstad van Nederland dan bent u in 10 minuten in Maastricht en in 5 min in Valkenburg.

Waarom boeken via de eigen website van Hotel Vroenhof?

  • Beste prijs garantie; ontvang minimaal 3% korting op uw boeking!
  • Gratis annuleren tot 24 uur van te voren
  • Vind u ergens anders een kamer van ons goedkoper? Dan krijgt u van ons hetzelfde aanbod met 3% korting! Rechtstreeks boeken levert daarom voor u altijd het meeste voordeel op!
  • Direct contact met ons

Genieten staat bij ons bovenaan!

Hotel Vroenhof biedt u comfortabele kamers en in onze mooie tuin is het goed vertoeven. De bar kent een unieke en huiselijke sfeer, die helemaal vernieuwd is.

Daarnaast bieden wij enkele faciliteiten aan; parkeren kan zowel achter bij het hotel als aan de straat. Ook voor uw fiets is eventueel plaats in een afgesloten ruimte.

Op onze website vindt u alle informatie over ons hotel. Hebt u vragen, dan kunt u altijd mailen of bellen. Ook kunt u ons vinden op Facebook!

Tot snel,

Team Hotel Vroenhof, Houthem-St.Gerlach Valkenburg

Boek hier onze Wellness special
Boek nu onze zeer voordelige Weekend deal
Boek hier ons Wandelarrangement